Automatic Pomegranate Press – Model 0603

Automatic Pomegranate Press – Model 0603

2,928.00 2,488.00

Naredite 100% juice po vaši izbiri v 8 sekundah. Hidravlična stiskalnica različnih agrumov naenkrat je najmanjši zasnovani izdelek, ki ga lahko uporabljamo v hotelih, restavracijah, trgovskih središčih, zabavnih in nakupovalnih središčih, študentskih domovih, univerzah, bifejih za sokove. Njegova glavna prednost je priložnost, da s samo enim strojem stisnete najrazličnejše sadje.

Poglej video

 

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1

Opis

Zategovanje v 8 sekundah

S sistemom hitrega stiskanja v 8 sekundah lahko stisnete skupaj veliko različnih ali enakih agrumov, pa tudi enostavno in serijsko stiskanje.

Mešano zategovanje

Veliko različnega sadja lahko stisnete skupaj glede na velikost sadja. z velikim filtrirnim pladnjem in v kratkem času lahko dobite veliko soka.

Manj odpadkov z dvojnim cedilom

S svojo funkcijo dvojnega cedila se ustvarja manj sadne kaše. Celulozni sok lahko dobite tako, da spodnjo cedilko odstranite. Ker ima izdelek hidravlični sistem, sadje stisne brez odpadkov in kaše ne meša v vodo zahvaljujoč dvojnemu cedilu. Z možnostmi, ki so namenjene vam, lahko naredite sok po vaši izbiri.

Rezervna vrhunska cedila

Hitreje s dodatnim filtrom – sadje lahko enostavno namestite v rezervni filter in počakate, da se stisne. S tem zagotovite hitrejše stiskanje, ne da bi čakali, da se drugi filter enostavno očisti.