Domestic Type – Manual Fruit Juicer – Model 0101

Domestic Type – Manual Fruit Juicer – Model 0101

133.00 108.00

Ročne stiskalnice za sadje so namenjene najučinkovitejšemu stiskanju agrumov, kot so pomaranče, granatna jabolka, grenivke, limone in mandarine, ne da bi potrebovali veliko energije in prihranili čas. Uporabniku s svojo ergonomsko strukturo zagotavlja prednost. Je enostaven za uporabo in čiščenje. Model 0101 ni za profesionalno uporabo.

Brošura pdf.
Deli pdf.
Video

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1

Opis

Ergonomski ročaj za zategovanje

Posebej zasnovan ročaj za obračanje nared 2 obrata in izvede zategovanje, ne da bi potreboval veliko moči in prihrani čas. Z ergonomsko oblikovano vrtilno roko se na površino enote uporabi 90 kg vpenjalna sila.

Zaklenjena nerjaveča cedila

Cedilo je pritrjeno na posodo z zatiči, narejenimi na obeh straneh posode. Tako se prepreči, da bi se filter med stiskanjem prilepil na sadno lupino. Cedilo iz nerjavečega jekla zagotavlja visoko zmogljivost vpenjanja zahvaljujoč razvrščenemu in kotnemu sistemu lukenj. S podaljšano zasnovo zmanjšuje količino kaše. V pomivalnem stroju ga je mogoče enostavno oprati.

Razširjena notranja prostornina

Zahvaljujoč obliki pokrova, ki popolnoma oprijema cedilo in se popolnoma prilega sadju, ne glede na velikost. Na ta način dobimo 30-odstotkov več soka v primerjavi z drugimi aparati za stiskanje sadja.

Zaklenjen nerjavni kamen

Zatič pod skledo se zaklene v livno skledo in preprečuje, da bi se skodelica med zategovanjem ločila od posode.